• وبلاگ : نوشته هاي يك ناظم
  • يادداشت : به كجا چنين شتابان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخوي
  • نظرات : 6 خصوصي ، 45 عمومي
  • ساعت دماسنج

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     

    خواهر گرامي ؛ با عرض سلام و تشکراز نظرات زيباي شما؛ بنظر مياد اگرچت يا اينترنت تنها نقش واسطه را داشته باشد و سپس از راه طبيعي و با تحقيقات کامل شناخت واقعي از هم حاصل گردد اشکالي ندارد . در هر حال استفاده از ابزارهاي جديد براي کارهاي نيک خوب است ، ولي در عين حال با برخي از اشکالات نيز مواجه است ، به خصوص براي شناخت انسان ها ، آن هم شناختي که با پي ريزي اساس زندگي آينده و گرفتن مهم ترين تصميم بستگي دارد. مطمئنا با توجه با اهميت مسئله ازدواج و تشکيل خانواده و پيوند زناشويي ، لازم است که شناخت ها و راههاي دست يابي به آن بهترين و کامل ترين باشد. يکي از مشکلات و اسيب هاي ارتباط هاي اينترنتي اين است که اين ارتباط ها غالبا بر اساس احساسات صورت مي گيرد واز اين راه عشق و علاقه هايي هم ايجاد مي شود که با توجه به شرايط خاص دوران جواني، بسياري از اين عشقها منشأ شهواني دارد و جزء عشق هاي پايدار و حقيقي محسوب نمي شود، بلكه عشقهاي مجازي است.در ضمن در اين گونه ارتباط ها ، امکان دست رسي از نزديک و بررسي شخصيت افراد و خانواده ، دوستان ، منش ، اخلاق ، معاشرت ، سابقه و... کمتر فراهم مي شود ، يا قبل از اين که به اين موارد برسد ، دختر و پسر بسيار به هم علاقه مند مي شوند و اين امور اهميت خود را از دست مي دهند ، يا بر اثر علاقه زياد نمي توانند ارزيابي واقع بينانه تر داشته باشند ؛ بنابراين به تصميم درست دست نمي يابند.طبيعي است افرادي كه بر اساس تحقيق، آگاهي و شناخت و ارزيابي دست به انتخاب زده اند و علاقه آنها همراه با آگاهي بوده است امكان و احتمال پايداري علاقه آنها به يكديگر بيشتر خواهد بود.به نظر ما بهتر آن است که آشنايي اينترنتي و از طريق چت ، تنها در قدم اول صورت گيرد و بيشتر از آن متوقف شود. يعني فقط از طريق اينترنت دختر و پسر همديگر را بشناسند و پس از اين مرحله تا وقتي به رابطه عاشقانه و کش دادن موضوع ختم نشد ، بقيه موارد با جريان قرار گرفتن خانواده ها و پدر و مادر و تحقيق رسمي و خواستگاري رسمي صورت گيرد.پسر ودختر قبل از اينكه همديگر را كاملاً بشناسند و درباره اخلاق، افكار و خانواده‏هاى يكديگر فكر كنند و نيز از نظرات خانواده‏هايشان با خبر شوند، نبايد رابطه عاشقانه داشته باشند، چه از طريق اينترنت يا آشنايي خياباني و بثيرون از خانه و... تا بهتر بتوانند عيب‏ها و نقص‏هاى يكديگر را تشخيص دهند و تصميمشان براى ازدواج، از روى احساس و با شناخت ناقص صورت نگيرد.در صورت علاقمندي بيشتر به اين مباحث بخش پرسش و پاسخ هاي مرتبط با روابط دختر وپسر در سايت واحد پاسخ به سوالات ديني پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي، به آدرس اينترنتي: http://www.pasokhgoo.ir/fa/node/922 قابل مطالعه است.

    راجع با آدرس وبلاگ هم كمان نميكنم مشكلي باشه، ميتونيد دوباره امتحان كنيد. ضمنا در صورت موافقت به تبادل لينك بفرماييد بازم به ما سر بزنيد؛ از ناظم هاي دوران مدرسه خاطرات تلخ و شيرين زيادي دارم كه در صورت توفيق و فرصت بعرض خواهم رساند؛ موفق باشيد

    ببخشيد كامنت قبلي بعلت ذخيره بودن مشخصات ديگري در سيستم، اشتباها به نام و نشاني ديگه اي ارسال شده بود كه مجددا اقدام شد؛ موفق باشيد.

    پاسخ

    عليکم السلام: فکر ميکنم که عرض منم تقريبا همين بود و من فقط گفتم که نه رد ميکنم و نه تاييد چون در هر صورت نياز به استدلال فراوون داشت. و در نهايت هم گفتم راه قابل اطميناني نيست. در هر حال ممنون موفق باشيد.